Dood door Verkiezing, Patricia Hall

Dood door Verkiezing, Patricia Hall

Dood door Verkiezing, Patricia Hall

Laura Ackroyd, journaliste bij de krant La Gazette in het Engelse Bradfield, moet achtergrondreportages maken bij de vrouwen van de kandidaten bij de tussentijdse verkiezingen. Ondertussen wordt het lijk ontdekt van de jonge Harvey, terwijl praktisch op hetzelfde moment ook het plaatselijke parlamentslid sterft.

Er lijkt een verband te bestaan tussen beide gebeurtenissen. Een verdere zelfmoord en een noodlottig ongeval wijzen erop dat niet iedereen in Bradfield is wie hij lijkt te zijn.

Het plot is erg spannend.

Patricia Hall is the pen-name of journalist Maureen O’Connor. She was born and brought up in West Yorkshire, which is where she has chosen to set her acclaimed series of novels featuring reporter Laura Ackroyd and DCI Michael Thackeray. She is married, with two grown-up sons, and now lives in Oxford.

Official website: www.patriciahall.co.uk

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Detective.