Vergeten romantiek, Connie Bennett

Vergeten romantiekZe is uiterst verward wanneer ze ontwakt: ze blijkt niet eens meer te weten hoe ze heet, waarom ze in een ziekenhuis is beland en wie de man is die naast haar bed staat. Hij beweert Adam te heten en haar echtgenoot te zijn en neemt haar enkele dagen later mee naar het luxueuze hotel op het romantische eiland waar ze destijds hun wittebroodsweken zouden hebben doorgebracht.

Tot haar opluchting komen er heel langzaam herinneringen terug, maar veel blijft vaag en is erg verwarrend. De omgeving zegt haar bijvoorbeeld niets en lijkt niet erg goed gekozen: het is er een gekkenhuis omdat de president er zijn golfvakantie komt doorbrengen. Bovendien lijkt Adam niet degene die hij beweerde te zijn…

Harlequin Superroman – 204 –  1997 – ISBN 90 347 4604 6 – 317 paginas

Oorsponkelijke titel: Married to A Stranger
Harlequin Enterprises Ltd., Canada
Vertaling: Karine Zegers de Beijl

Connie Bennett (from the cover), die voortdurend wordt gecomplimenteerd met haar levendige schrijfstijl, is geenzins van plan op haar lauweren te rusten. Schrijven is immers haar lust en haar leven. De getalenteerde Connie woont in de staat Missouri.

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.