De nalatenschap, Jasmine Cresswell

De nalatenschapEen computer disk is alles wat Marc Joubert na zijn dood aan zijn dochter Isabelle nalaat. In eerste instantie denkt ze een overzicht van schenkingen aan liefdadigheidsinstellingen in handen te hebben, maar al snel komt ze erachter dat het hier om iets heel anders gaat.
Als laatste tastbare herinnering aan haar vader bezit ze nu een nauwkeurig verslag van alle steekpenningen waarmee hij in het verleden mensen heeft omgekocht.

Op een schokkende manier wordt haar niet veel later duidelijk gemaakt dat zij niet de enige is die weet van het bestaan van de lijst. Iemand is bereid over lijken te gaan om te voorkomen dat de door haar vader nagelaten informatie openbaar wordt, en het lijkt een kwestie van tijd voordat ook zij het slachtoffer zal worden van de genadeloze klopjacht…

ISBN 90 347 5108 2 – © 2002 Harlequin Holland – 383 paginas

Oorspronkelijke titel: The Inheritance
Vertaling: Emmy ban Beest

Jasmine Cresswell (from the cover) is in Wales geboren en opgegroeid in Londen. Toen ze na haar studie gevraagd werd om voor de Britse ambassade in Brazilië te gaan werken vanwege haar talenkennis, greep ze die kans met beide handen aan. In Rio de Janeiro ontmoette ze de zakenman met wie ze een jaar later in Engeland trouwde. Met hem verhuisde ze van de Verenigde Staten naar Australië, Canada en weer terug naar de Verenigde Staten. Al sinds haar verblijf in Autsralië schrijt ze, en sindsdien heeft ze veel faam verworven met haar boeken voor o. a. Harlequin. Met haar gevoel voor humor, talenkennis en kennis van zoveel landen is het niet verwonderlijk dat ze lezers overal ter wereld weet te boeien.

Geplaatst in Uncategorized.