Feuerwind, door Stefanie Gercke

Feuerwind door Stefanie Gercke

De emoties van Gejaagd door de Wind, en de landschappen uit Jenseits von Afrika, en je krijgt een idee wat dit boek beinhoudt.

Avonturen van kolonialisten aan het begin van de 19de eeuw in Afrika, boeiend, meestal spannend, soms beestachtig beschreven situaties met een sadistisch trekje voor afschuwelijke details, zodat je af en toe het boek opzij moest leggen om even te bekomen van wat er zich voor je geest afspeelt.

Het vervolg op de roman Schatten im Wasser over Catherine en haar Farm Inqaba in Zoeloeland, Afrika. Het boek refereert herhaaldelijk aan situaties die in het eerste boek gebeurd zijn, ik had daardoor het gevoel dat ik niks gemist had door alleen dit tweede boek te lezen.

Uitgeverij Heyne, Feuerwind door Stefanie Gercke, 720 blz.

Meer info over deze Auteur: http://www.afrikaroman.de/autoren/autor.a_z/autor_gercke.php

Geplaatst in Boeken in het Duits.