Het liefste ter wereld, Cathy Williams

Het liefste ter wereldNet zeventien en helemaal alleen, kon Angela niets anders dan afstand doen van haar baby. Wanneer acht jaar later de adoptiefouders van Natasja om het leven komen, neemt vrijgezel en drukbezette zakenman Nick Cameron de zorg van het kind op zich. Angela biedt zich aan als kindermeisje om zo het contact met haar kind te herstellen. Hoewel ze niemand vertelt dat zij de moeder is van Natasja, voelt Nick dat Angela niet zonder bijdoelingen zijn leven wil binnen dringen. Dat de gevolgen daarvan niet alleen Natasja’s betsaan, maar ook dat van hem zo rigoreus zouden veanderen, kon hij echter niet vermoeden…

HARLEQUIN Holland – Amsterdam – ISBN 90 360 2585 0 – 158 paginas

© Cathy Williams
Oorspronkelijke titel: A Natural Mother
Vertaling : Marjolijn van Vark

Cathy Williams (from the cover) is geboren op Trinidad. Ze kwam op haar zeventiende naar Engeland om te gaan studeren. Op de universiteit ontmoette ze de man met wie ze nu getrouwd is. Na een hele reeks van baantjes besloot ze te proberen een roman te schrijven. Tegenwoordig verdeelt ze haar tijd tussen het zorgen voor haar kind en het schrijven.

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.