Afsluittechnieken in den verkoop, Harry N. Kuesel

Afsluittechnieken in den verkoopHet belangrijkste punt in het contact tussen koper en verkoper is toch wel dat er inderdaad een koop gesloten wordt. Dit punt: hoe op de juiste wijze de koop te sluiten, levert in de praltijk vele mogelijkheden op. Een goed boek hierover bestaat in het Nederlandse taalgebied eigenlijk niet.
In dit boek heeft Huesel nu juist aan dit moment in de verkoophandelingen veel aandacht geschonken. Hij doet die aan de hand van concrete voorbeelden, geeft voor alles veel praktische adviesen en laat de lezer zelf piekeren over situaties die zich bij het verkopen kunnen voordoen. Het zijn niet de verkoopmethoden waarbij de klant onder hoge druk wordt gezet, die in dit boek worden aangeprezen, maar juist die benadering wordt beschreven waarin de verkoper zich in de plaats van zijn klant leert stellen.
Dit praktische en modern werk zal ongetwijfeld velen waardevolle wenken aan de hand kunnen doen.

Over de auteur: Harry N. Kuesel begon zijn loopbaan als verkoper , o. a. van effecten.
Later is hij meer dan 25 jaar verantwoordelijk geweest voor de selectie en opleiding van vertegenwoordigers en hun managers bij een groot levensverzekeringsbedrijf. Door zijn vele lezingen en artikelen en door zijn succesvolle boeken over verkoopmethoden heeft hij in Amerika veel invloed.

MARKA-BOEKEN – Utrecht / Antwerpen – 192 paginas

Oorspronkelijke titel: On Closing Sales
Vertaald door W. de Bruijn
Omslag: Cees van Doorland

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Uncategorized.