Onvergetelijke toegift, Valerie Parv

Onvergetelijke toegiftPenny neemt het haar talentvolle nichtje niet in dank af dat ze de bekende klarinettist Reid Branden heeft gevraagd haar te helpen met haar muzikale vorming. Dat betekent immers dat hij ook weer in hààr leven zal komen.
Jaren geleden hebben ze een hartstochtelijke relatie gehad, en Penny had altijd geloofd dat ze zouden trouwen. Na die ene afschuwelijke nacht bleek dat echter onmogelijk…

Wanneer hij in de tuin plotseling voor haar neus staat, weet ze dat het nog moeilijker zal worden dan ze had gedacht en dat er nog helemaal niets is veranderd. Zowel de enorme aantrekkingskracht als het wantrouwen is nog precies hetzelfde…

Harlequin Holland – Amsterdam 1997 – 160 paginas

Oorspronkelijke titel: P. S. I Love You
Vertaling: Antonie Helversteijn
Litografie: Projektie Color, Hoofddorp

Voordat Valerie Parv (from the cover) begon met het schrijven van verhalen, was ze een succesvol journaliste en schrijfster van reclameteksten. Met haar man en kat woont ze in New South Wales in Australië, een land waarvan ze met heel haar hart houdt en waar dan ook veel van haar boeken zich afspelen.

Geplaatst in Uncategorized.