Goochelboek met meer dan 100 trucs

Goochelboek met meer dan 100 trucsHokus, pokus, pas!
Een toverformule, nu ook voor jou!
Hokus, pokus, pas, daar verandert inkt in water; daar verdwijnt een geldstuk; plosteling staat er een zwart kruis in de hand van de goochelaar. Kinderen staan met open mond te kijken. De grotere kinderen, vooral jongens van een jaar of twaalf, letten scherp op, want ze willen precies weten hoe de goocheltrucs in elkaar zitten. Het liefst zouden ze zelf goochelaar willen zijn en met hoge hoed en toverstok achter de groene tafel staan. Nu, dat kan!

In dit boekje zijn meer dan honderd trucs opgenomen en de meeste zijn door tekeningen verduidelijkt. De trucs zijn in opklimmende moeilijkheid geplaatst en toch zo eenvoudig gehouden dat de jeugd ze met enige oefning gemakkeliijk zelf kan vertonen. Voor verjaardagen en andere feestjes een leuke bezigheid, die veel kinderen over schroom om in publiek op te treden, heen kan helpen.

Voor jongen en meisjes van 10 jaar en ouder!

Kern-pockets voor de jeugd – H. Ten Brink’s Uitgerversmaatschappij N.V.- Amsterdam / Meppel – 93 paginas

Oorspronkelijke titel: Das Zauberbuch
Vertaling: Wijmie Fijn van Draat
Omslag: Alfons van Heusden

Geplaatst in Uncategorized.