Stoer, sterk en sexy, Janice Kaiser

Stoer, sterk en sexyWanneer Erica Ross voor haar werk een maand op een ranch in Colorado moet doorbrengen, is zij eigenlijk van plan om de bloemtjes eens een keertje buiten te zetten. Een avontuurtje met een echte cowboy lijkt haar wel wat – en Clay McCormick voldoet precies aan het ideaalbeeld dat zij van cowboys heeft: stoer, sterk en sexy. Helaas blijkt Clay op veel meer dan een verzetje uit te zijn, en dat is nu precies iets wat Erica wil voorkomen. De ernstige ziekte waaraan zij lijdt, maakt een serieuze relatie, met wat voor man dan ook, immers onmogelijk.

Daarnaast heeft Clay, net als zij, in het verleden al heel wat verdriet te verwerken gekregen, dus ze is vastbesloten om hun verhouding zeer vrijblijvend te houden…

Harlequin Intiem 1004 – Harlequin Holland Amsterdam – ISBN 90 347 6886 4 – 158 paginas

Oorspronkelijke titel: Love You Forever
Vertaling: Trudy Hollander

Janice Kaiser (from the cover) heeft na haar eindexamen de stoute schoenen aangetrokken en een wereldreis gemaakt. Sinds die tijd is reisen haar lust en haar leven. Wanneer ze niet op pad is, is ze met haar twee kinderen thuis, in het zonnige Californië.

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.