Hun laatste kans, Christina Kingston

Hun laatste kansHij vond zichzelf geen man meer…
Majoor Michael Mathers, burggraaf Kantwell, had aan de martelingen waarvan hij was onderworpen een verlamde arm overgehouden. Voor een actieve man als hij was dat een ramp, hij voelde zich minderwaardig en dacht niet ooit nog het geluk te kunnen vinden. Welke vrouw wilde nu een verminkte man? Eigenlijk bestond er nog maar één uitweg voor hem. In een gierende sneeuwstorm trok hij erop uit, op zoek naar een zachte dood…

Zij was waanhopig op zoek naar een man…
Lady Alissa Collington had een enorm fortuin van haar grootvader geërfd. Er was echter één maar: voor haar vijfentwintigste verjaardag moest ze getrouwd zijn, anders viel haar vermogen in handen van haar voor niets terugdeinzende oom. Haar verjaardag naderde met rasse schreden, maar niemand durfde met haar in het huwelijk te treden nadat de ene na de andere huwelijkskandidaat een ongeluk was overkomen… Toen er zelfs een kandidaat werd vermoord, werd het Alissa te gortig. Ze ging haar oom aangeven. Onderweg naar Londen liep haar rijtuig vast in de sneeuw. Gelukkig doemde er in de verte een ruiter op…

Candlelight Historische roman – Audax Publishing Amsterdam / Turnhout – ISBN 90 3782 232 0 – 318 paginas

Oorspronkelijke titel: Ride The Winter Wind
Vertaling: E. Post Uiterweer

Christina Kingston, zie http://www.eclectics.com/christinakingston/

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.