Een liefde lang, Janice Kaiser

Een liefde langBang voor het weerzien met haar jeugdliefde, keert Lianne Halliday na vijftien jaar terug naar Zwitserland. Gelukkig blijft een confrontatie met hem haar bespaard, maar ze ontmoet wel diens antrekkelijke broer, Max. Even lijkt het erop dat er iets moois tussen hen zal opbloien, maar Lianne aarzelt.
Ten eerste heeft ze het gevoel dat Max iets voor haar verbergt, en ten tweede accepteerd zijn dochter haar niet. Omdat Lianne uit eigen ervaring weet dat niets de relatie tussen ouder en kind in de weg mag staan, besluit ze het meisje voor zich te winnen…

International Bestseller 44 – Harlequin Holland Amsterdam – © 2000 ISBN 90 347 5085 X – 318 paginas

Oorspronkelijke titel: The Big Secret
Vertaling: Karina Zegers de Bijl

Janice Kaiser (from the cover) heeft ruim tien jaar geleden haar carrière als juriste opgegeven om fulltime schrifster te kunnen zijn. Ondertussen heeft ze al meer dan dertig boeken gepubliceerd en nog altijd heeft ze aan inspiratie geen gebrek: niet alleen is ze getrouwd met de man van haar dromen, ze is ook dol op reizen. Haar man heeft inmiddels haar voorbeeld gevolgd en heeft zijn baan opgegeven om schrijver te worden. Af en toe werken ze samen aan een boek, maar Ronn Kaiser houdt zich meer bezig met detectives en toneel, terwijl Janice verknocht is aan romantische genre. De familie Kaiser woont in het noorden van Californië.

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.