Prille Liefde, Penny Jordan

Prille LiefdeTerwijl ze haar eer verdedigde, ging hij ervandoor met haar haart…

Een erfenis stelt Tania in staat een eigen winkel te openen in een kleine gemeente op het platteland. Eindelijk kan ze samen met haar dochtertje, Lucy, de grote stad ontvluchten!
Het gaat haar voor de wind, to een jaloerse inwoonster haar er openlijk van beschuldigt een affaire te hebben met haar man. James, de stiefbroer van de vrouw, doet er nog een scheepje bovenop en eist hoge toon dat Tania de verhouding onmiddelijk beëindigt.

Ondanks Jame’s aanmatigende houding is Tania zeer van hem gecharmeerd. Helaas lijkt hij zo overtuigd van haar schuld, dat van enige toenadering geen sprake kan zijn…

Harlequin 5 – Het beste van Penny Jordan – Harlequin Holland-Amsterdam – © 2002 ISBN 90 347 1137 4 – 223 paginas

Oorspronkelijke titel: Payment Due
Vertaling: Jeanette Perry

Penny Jordan (from the cover) is in Engeland geboren, in 1946. Het vertellen zit haar kennelijk in het bloed, want al toen ze klein was, verzon ze spannende verhalen voor haar jongere zusje, die daarin onveranderlijk de heldin was.
Toch is ze pas op haar dertigste begonnen met schrijven. Sindsdien zijn alleen al in Nederland meer dan 100 titels van haar hand verschenen en is haar naam in de hele wereld bekend.
Het liefst werkt Penny thuis, in de keuken, omringd door haar honden en katten. Het doel dat ze zich stelt wanneer ze schrijft, is haar lezers het plezier en de betrokkenheid schenken die ze zelf ervaart als ze romantische verhalen leest. Daardoor heeft ze inmiddels een bijzondere band opgebouwd met haar lezers, wat niet alleen blijkt uit de vele reacties die ze krijgt, maar ook uit het feit dat er over de hele wereld al ruim 50 miljoen titels van haar hand zijn verkocht en haar werk in meer dan 25 talen is vertaald!

Geplaatst in Boeken in het Nederlands, Fictie.